Telefon-ikon0703-080158

Om mig

Hälsa för mig är att känna sig bekväm med sin yttre och inre kropp på ett sätt som befriande och tryggt tar oss genom livet dit vi vill.
Där vi både kan stå upp för vår självbild med respekt och kunna luta oss mot vår fysiska grundstyrka för att vi gör hälsosamma val gällande vår livsstil.
Bygga upp vår fysiska kapacitet samtidigt som vi stärker vårt mentala är min filosofi för framgång i vilken del av livet vi än vill må/klara bättre.

Efter många års arbete inom sjukvården som fysioterapeut (sjukgymnast) och senaste inom friskvård även som personlig tränare och gruppträningsinstruktör, brinner jag fortfarande för att kunna hjälpa människor hitta sin väg till ett hälsosammare och givande liv.

Jag tycker det är viktigt att du som kund förstår varför vi tränar och hur vi använder kroppen och knoppen - både på gymmet eller i vardagen.

Ett holistiskt tillvägagångssätt helt enkelt som gör dig mer trygg i dig själv och det du vill uppnå.

Är numer anställd som PT/fysioterapeut hos Nordic Wellness Kongahälla, se hemsida: www.nordicwellness.se/vara-klubbar/kungalv/kungalv-kongahalla/

Jag erbjuder här i mitt företag permanent hårborttagning med lasermaskin. Känslan att få hjälpa andra med att ta bort oönskad hårväxt och se förändringen till ett friare liv med slätare och icke-irriterad hud är välgörande - både för mig och mina kunder.

Utför även avkopplande massage och töjningar som behandlingsform.

Jag är legitimerad fysioterapeut(sjukgymnast) 2005, där massagekurs ingick i utbildningen. Jobbat sen dess inom primärvård, sjukhusvård, äldreomsorg, djursjukvård, specialisthjärtvård och senaste 3,5 åren även inom friskvård, då även som personlig tränare och gruppinstruktör.

Utbildad HLR-instruktör.

Motiverande samtal och livsstilscoach.

Laserterapeut med godkännande av SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund).

Åsa Olofsson
Leg fysioterapeut(sjukgymnast)
Personlig tränare
Gruppträningsinstruktör
Laser/Massageterapeut
/